Hírek
Scratch 2.0
2014. június 03. 10:14 - bernatp

A Scratch 2.0 egyik legfontosabb újítása a szereplők klónozása: egy szereplőről vele teljesen megegyező másolatok készíthetők a projekt futása alatt. Szintén izgalmas a felhő változók létrehozásának lehetősége: a projektet használó valamennyi személy számára közösen elérhető változók is bevezethetők. Ami pedig a kép- és a hangszerkesztést illeti, a jelmezek ezentúl vektorgrafikusan készíthetők el, és egy hangszerkesztőt is beépítettek a felületbe.

Szólj hozzá!
Név:
Jelszó:


nahmesh
2017. szeptember 07. 22:35
nahmesh
Vásárlás vezetői engedély, útlevél, . (Jaydenanderson122@gmail.com)) (+ 237.678.844.338)
ID CARD, IELTS, TOEFL, VISA, születési anyakönyvi kivonat, iskolai diplomák, házassági anyakönyvi kivonat, US GREENCARD, SSN és sok más dokumentum kevesebb, mint öt munkanapon belülEmail:

jaydenanderson122@gmail.com
WhatsApp ............. +237678844338
Skype .................... Jayden 25
Megjegyzés: ezt segítjük az embereknek, akik sürgős szükségük van.

Jelentkezzen be valódi regisztrált útlevélre, vízumra, járművezetői engedélyre, ID CARDS-re, házassági bizonyítványokra, oklevelekre stb. Útlevél, állampolgárság, személyi igazolvány, járművezetői engedély, oklevelek, diplomák és igazolások is rendelkezésre állnak. Idegenforgalmi és üzleti vízumszolgáltatások az Egyesült Államok 50 államának lakóinak és minden nemzetiségének világszerte. A Hiteles Magas Minősítési Útlevél egyedülálló gyártói, valódi valódi adatbázis-nyilvántartott és nem regisztrált útlevél és egyéb állampolgársági dokumentumok. Garantálhatunk Önnek egy új identitást a tiszta új valódi születési anyakönyvi kivonat, személyi igazolvány, vezetői engedély, útlevelek, SSN, társadalombiztosítási kártya, kreditfájlok és hitelkártyák, iskolai oklevelek, iskolai végzettség, teljesen új név kiadása és Regisztrálva van a kormányzati adatbázis rendszerben. Minőségi felszerelést és anyagokat használunk hiteles és hamisított dokumentumok előállításához. A valódi útlevelek titkos jellemzőit gondosan átmásoljuk regisztrált és nem regisztrált dokumentumokhoz. Mi egyedülálló minőségi hamis és valódi dokumentumok gyártója vagyunk. A fenti dokumentumok és más termékek egyedülálló gyártói vagyunk az alábbi országokban: Egyesült Államok, Ausztrália, Belgium, Brazília, Kanada, Olaszország, Finnország, Franciaország, Németország, Izrael, Mexikó, Hollandia, Dél-Afrika, Spanyolország, Egyesült Királyság , Olaszország, Törökország, stb. Van egy teljes körű partnercsapata a világ minden országában.

KAPCSOLAT A TÁMOGATÓKAT

Lépjen kapcsolatba velünk a jaydenanderson122@gmail.com
Általános támogatás jaydenanderson122@gmail.com

WhatsApp (telefon) ............. +237678844338

SKYPE: .................. Jayden 25

MEGRENDELHET SZÜKSÉGES UNIVERZÁLIS DOKUMENTUMOKAT

• ÚTLEVELEKRŐL
• Személyi igazolvány
• Társadalombiztosítási kártya
• Illesztőprogramok engedélyei
• Kanada-kártyák
• Egyesült Államok kártyái
• Diákjegyek
• Nemzetközi kártyák
• Privát kártyák
• Fogadási tanúsítványok
• születési bizonyítványok
• Halotti bizonyítványok
• A házassági bizonyítványok
• Házassági bizonyítványok
• Egyéni tanúsítványok
• középiskolai diplomák
• G.E.D. oklevelek
• Otthoni iskolai diplomák
• Főiskolai fokozatok
• egyetemi diploma
• Kereskedelmi készségtanúsítványok
• Érvényesítse az SSN számot
• Amerikai zöldkártyák
• Spy termékek
• Hangváltók
• Hallókészülékek
• Láthatatlan tinta
• DMV Record Inquiry
• Háttérvizsgálat


KAPCSOLAT A TÁMOGATÓKAT

Lépjen kapcsolatba velünk a jaydenanderson122@gmail.com
Általános támogatás jaydenanderson122@gmail.com

WhatsApp ............. +237678844338
SKYPE: ............ .. Jayden 25

Minden ország nyilvántartásba vett és nyilvántartásba nem vett útlevéllel; Vízumok, biometrikus útlevél, fok, vezetői engedély, I.D kártyák. Képzési bizonyítványok M GCSE, A-szintek, középiskolai bizonyítványok, GMAT, MCAT és LSAT vizsga-bizonyítványok, újdonság születése, házasság és halál bizonyítványok Újdonságok és új identitási csomagok, reprodukált, valódi diplomák A világon (több mint 3000 sablon van a fájlon), mindegyik úgy tervezték, hogy 100% -ban azonos legyen az eredetivel. Egyedi nyomtatás (ha még nem rendelkezünk a sablonnal - egyszerűen küldje el nekünk egy példányt, és változtatásokat és módosításokat tehetünk az Ön utasításai szerint) .second, állampolgárság, személyazonosság, azonosítás, dokumentumok, diplomáciai, állampolgárság, hogyan, Hol kaphat, szerezhet, vásárolhat, vásárolhat, készíthet, építhet útlevelet, id Brit, Honduras, Egyesült Királyság, USA, Kanada, Kanadai, külföldi, vízum, svájci, kártya, ids, dokumentum

VÁSÁROLNI A REAL DOKUMENTUMOKAT

Kapcsolataink közé tartoznak az ex magán kutatók, konzulátusok, magas rangú kormányzati személyzet és tapasztalt tapasztalt szakemberek, szilárd kapcsolatot létesítünk a magasabb személyi állományokkal a valódi regiszterdokumentumok és az útlevélváltás valamennyi területén, amelyek ezen országok mindegyikében az útlevélügynökséghez kapcsolódnak És kapcsolataik révén minden ügyfelünk, aki bármilyen állampolgársági okmányt vagy útlevelet igényel bármely országból, 100% -os biztosítékot kap, valamint garantálja, hogy nagyon jó minőségű valódi valódi regisztrált dokumentumokat kap, amelyeket soha nem lehet hamisnak minősíteni! Még egy szakértői egyéni tisztviselő vagy gép sem diktálja a dokumentumot hamisnak, mivel a dokumentum nem különbözik a kiadott kormánytól! Valódi valódi adatbázisunk A regisztrált állampolgársági dokumentumok az Ön személyes adatait nyilvántartásba veszik az adatbázisban és 100% -ban gépi olvashatóak. Bővebb információt kaphat szolgáltatásainkról. Őszintén remélem, hogy megtalálja a módját, hogy együtt működjenek veled. Ha ezek közül a termékek közül bármelyik érdekel, kérjük, forduljon hozzánk. A részletes vizsgálatot követően megkapjuk a legjobb árat.

E-mail: ............... jaydenanderson122@gmail.com
WhatsApp ............. : +237678844338
Skype: ...... ....... Jayden 25


SAC
2017. május 27. 17:26
SAC


Szilveszter12
2017. április 06. 17:51
Szilveszter12
cs


gibae
2017. március 01. 15:44
gibae
.


BeneBoldi
2017. február 01. 11:53
BeneBoldi
Linus Torvalds


BeneBoldi
2017. február 01. 11:17
BeneBoldi
szia
Bodi vagyok


VdB
2016. szeptember 12. 07:45
VdB
Szerintem ez egy jó Shia Labeouf


julikawokosztcsoh
2016. szeptember 06. 09:05
julikawokosztcsoh
A csudába


MTeddy
2016. május 27. 11:53
MTeddy
Sziasztok!

Lányommal együtt Linux rajongók vagyunk, ezen belül az Ubuntu disztribúciót részesítjük előnyben.

Az 1.4-es verziót simán, gördülékenyen lehet telepíteni, de a 2.0 verzióval egy kicsit küzdeni kell. Ennek leírását megtalálhatja mindenki a http://programmingexplorer.weebly.com/blog/installing-scratch-2-on-ubuntu-linux-1404-64-bit címen.

Tökéletesen működik, bár a Lego-s és Picoboard-os kiterjesztéseket nem tudtuk tesztelni.

A napokban új gép költözött a lakásba, egy Raspberry PI 3-as képében. Ezen lecseréltem a Raspbian-t az Ubuntu MATE Raspberry-s változatára, amiben szintén alapként telepítve van a Scratch 1.4-es verziója.

Az lenne a kérdésem, hogy lesz-e olyan verziója a 2.0-nak, amely nem igényli a flash-t, vagy az Adobe AIR-t? Esetleg várakozzak a 3.0-s verzióra? Hátha rájönnek, hogy a Windows-on túl is van élet? (Főleg úgy, hogy az 1.4-es támogatja a Raspberry GPIO kimenetét)


Matyi0
2014. augusztus 27. 11:20
Matyi0
aFrancba! nem tudtam feltölteni.Pedig
jól adtam meg a Matyi0 nevemet,
meg a password-öt is.


Matyi0
2014. augusztus 27. 11:15
Matyi0
Nem tudta a scratch a belépési üzenetemet elküldeni.


Matyi0
2014. augusztus 27. 11:13
Matyi0
Ez a SCRATCH 2.0 szuper,DE nem mindent fordít angolról magyarra. De az autóverseny1-et nem tudtam megcsinálni.
Adnátok 1 tippet,úgy értem javítást HA
feltöltöm?eXTReMe Tracker Valid HTML 4.01 Transitional