Projektek megosztása
Írta: Balaton Marcell Balázs

A scratch.mit.edu a Scratch hivatalos nemzetközi oldala, mely hazánkból nézve alapértelmezésben magyarul érhető el - de számos más nyelven is használható. Olyan közösségi portál, amelyre bárki regisztrálhat, és a világ bármely pontjáról feltöltheti a Scratch-ben készült projektjeit.

A felhasználók a regisztrációt követően (amely nem azonos az itteni regisztrációval!) egy saját profiloldalt kapnak, ahol - többek között - megjelennek majd a feltöltött projektjeik, vagy a más felhasználók által készített, kedvencnek jelöltek.

A böngészőn keresztül nem csak megtekinthetők mások projektjei, hanem azokat véleményezni is lehet (általában angolul, hiszen ez a portál eredeti nyelve), kedvencnek jelölni, vagy akár letölteni, módosítani.

A projekt feltöltése közvetlenül a Scratch programból lehetséges, a feltöltés gombra kattintva. A megjelenő ablakba először is a scratch.mit.edu-n történő regisztráció során megadott felhasználónevet és jelszót kell begépelni, és néhány perc alatt a projekt bárki számára elérhetővé válik.

A program megírásakor érdemes szem előtt tartani, hogy a weboldal betöltődésekor a zöld zászlós feladatok automatikusan el fognak indulni.

Ha korábbi feltöltött projektet kell frissíteni, akkor ha ugyanazon a címen lesz feltöltve, amelyen jelenleg is a honlapon szerepel (pl: „Európa”), akkor ezzel lecserélhető az előző változat. Így megmaradnak a programhoz tartozó hozzászólások, megjelölések, címkék, egyszóval minden. A címben jelezhető a verzióváltozás is: csak annyi a teendő, hogy a feltöltés után a webes felületen módosítani kell a címet. (pl: „Európa 1. változat”-ról „Európa 2. változat”-ra.)

Saját weboldalba is beilleszthető az elkészült projekt. Ehhez először szintén fel kell tölteni, majd a projekt oldaláról kimásolt hivatkozást („Beágyazás Java-kisalkalmazásként”) beírni a weboldal kódjába.

 

Szólj hozzá!
Név:
Jelszó:


nahmesh
2017. szeptember 07. 22:36
nahmesh
Vásárlás vezetői engedély, útlevél, . (Jaydenanderson122@gmail.com)) (+ 237.678.844.338)
ID CARD, IELTS, TOEFL, VISA, születési anyakönyvi kivonat, iskolai diplomák, házassági anyakönyvi kivonat, US GREENCARD, SSN és sok más dokumentum kevesebb, mint öt munkanapon belülEmail:

jaydenanderson122@gmail.com
WhatsApp ............. +237678844338
Skype .................... Jayden 25
Megjegyzés: ezt segítjük az embereknek, akik sürgős szükségük van.

Jelentkezzen be valódi regisztrált útlevélre, vízumra, járművezetői engedélyre, ID CARDS-re, házassági bizonyítványokra, oklevelekre stb. Útlevél, állampolgárság, személyi igazolvány, járművezetői engedély, oklevelek, diplomák és igazolások is rendelkezésre állnak. Idegenforgalmi és üzleti vízumszolgáltatások az Egyesült Államok 50 államának lakóinak és minden nemzetiségének világszerte. A Hiteles Magas Minősítési Útlevél egyedülálló gyártói, valódi valódi adatbázis-nyilvántartott és nem regisztrált útlevél és egyéb állampolgársági dokumentumok. Garantálhatunk Önnek egy új identitást a tiszta új valódi születési anyakönyvi kivonat, személyi igazolvány, vezetői engedély, útlevelek, SSN, társadalombiztosítási kártya, kreditfájlok és hitelkártyák, iskolai oklevelek, iskolai végzettség, teljesen új név kiadása és Regisztrálva van a kormányzati adatbázis rendszerben. Minőségi felszerelést és anyagokat használunk hiteles és hamisított dokumentumok előállításához. A valódi útlevelek titkos jellemzőit gondosan átmásoljuk regisztrált és nem regisztrált dokumentumokhoz. Mi egyedülálló minőségi hamis és valódi dokumentumok gyártója vagyunk. A fenti dokumentumok és más termékek egyedülálló gyártói vagyunk az alábbi országokban: Egyesült Államok, Ausztrália, Belgium, Brazília, Kanada, Olaszország, Finnország, Franciaország, Németország, Izrael, Mexikó, Hollandia, Dél-Afrika, Spanyolország, Egyesült Királyság , Olaszország, Törökország, stb. Van egy teljes körű partnercsapata a világ minden országában.

KAPCSOLAT A TÁMOGATÓKAT

Lépjen kapcsolatba velünk a jaydenanderson122@gmail.com
Általános támogatás jaydenanderson122@gmail.com

WhatsApp (telefon) ............. +237678844338

SKYPE: .................. Jayden 25

MEGRENDELHET SZÜKSÉGES UNIVERZÁLIS DOKUMENTUMOKAT

• ÚTLEVELEKRŐL
• Személyi igazolvány
• Társadalombiztosítási kártya
• Illesztőprogramok engedélyei
• Kanada-kártyák
• Egyesült Államok kártyái
• Diákjegyek
• Nemzetközi kártyák
• Privát kártyák
• Fogadási tanúsítványok
• születési bizonyítványok
• Halotti bizonyítványok
• A házassági bizonyítványok
• Házassági bizonyítványok
• Egyéni tanúsítványok
• középiskolai diplomák
• G.E.D. oklevelek
• Otthoni iskolai diplomák
• Főiskolai fokozatok
• egyetemi diploma
• Kereskedelmi készségtanúsítványok
• Érvényesítse az SSN számot
• Amerikai zöldkártyák
• Spy termékek
• Hangváltók
• Hallókészülékek
• Láthatatlan tinta
• DMV Record Inquiry
• Háttérvizsgálat


KAPCSOLAT A TÁMOGATÓKAT

Lépjen kapcsolatba velünk a jaydenanderson122@gmail.com
Általános támogatás jaydenanderson122@gmail.com

WhatsApp ............. +237678844338
SKYPE: ............ .. Jayden 25

Minden ország nyilvántartásba vett és nyilvántartásba nem vett útlevéllel; Vízumok, biometrikus útlevél, fok, vezetői engedély, I.D kártyák. Képzési bizonyítványok M GCSE, A-szintek, középiskolai bizonyítványok, GMAT, MCAT és LSAT vizsga-bizonyítványok, újdonság születése, házasság és halál bizonyítványok Újdonságok és új identitási csomagok, reprodukált, valódi diplomák A világon (több mint 3000 sablon van a fájlon), mindegyik úgy tervezték, hogy 100% -ban azonos legyen az eredetivel. Egyedi nyomtatás (ha még nem rendelkezünk a sablonnal - egyszerűen küldje el nekünk egy példányt, és változtatásokat és módosításokat tehetünk az Ön utasításai szerint) .second, állampolgárság, személyazonosság, azonosítás, dokumentumok, diplomáciai, állampolgárság, hogyan, Hol kaphat, szerezhet, vásárolhat, vásárolhat, készíthet, építhet útlevelet, id Brit, Honduras, Egyesült Királyság, USA, Kanada, Kanadai, külföldi, vízum, svájci, kártya, ids, dokumentum

VÁSÁROLNI A REAL DOKUMENTUMOKAT

Kapcsolataink közé tartoznak az ex magán kutatók, konzulátusok, magas rangú kormányzati személyzet és tapasztalt tapasztalt szakemberek, szilárd kapcsolatot létesítünk a magasabb személyi állományokkal a valódi regiszterdokumentumok és az útlevélváltás valamennyi területén, amelyek ezen országok mindegyikében az útlevélügynökséghez kapcsolódnak És kapcsolataik révén minden ügyfelünk, aki bármilyen állampolgársági okmányt vagy útlevelet igényel bármely országból, 100% -os biztosítékot kap, valamint garantálja, hogy nagyon jó minőségű valódi valódi regisztrált dokumentumokat kap, amelyeket soha nem lehet hamisnak minősíteni! Még egy szakértői egyéni tisztviselő vagy gép sem diktálja a dokumentumot hamisnak, mivel a dokumentum nem különbözik a kiadott kormánytól! Valódi valódi adatbázisunk A regisztrált állampolgársági dokumentumok az Ön személyes adatait nyilvántartásba veszik az adatbázisban és 100% -ban gépi olvashatóak. Bővebb információt kaphat szolgáltatásainkról. Őszintén remélem, hogy megtalálja a módját, hogy együtt működjenek veled. Ha ezek közül a termékek közül bármelyik érdekel, kérjük, forduljon hozzánk. A részletes vizsgálatot követően megkapjuk a legjobb árat.

E-mail: ............... jaydenanderson122@gmail.com
WhatsApp ............. : +237678844338
Skype: ...... ....... Jayden 25


tomika
2016. május 27. 11:09
tomika
csá


Molocsusok3
2015. április 20. 14:29
Molocsusok3
A magyar szerverre hogy kerülhetnek fel a projekteim?


aaaa939
2012. december 27. 10:44
aaaa939
Erre az oldalra hogy kerül fel a játékunk?


avalter
2012. március 14. 15:00
avalter
hát kicsit nehéz leirni a nevet.


skicced
2010. február 11. 20:04
skicced
XD


kgkg
2009. december 22. 20:18
kgkg
XD


blumle (Scratch Magyarország csapat)
2008. június 14. 17:07
blumle
De mosolygósak vagytok... :) !!!


bogrezsolt
2008. június 07. 20:10
bogrezsolt
:D


csuka
2008. január 30. 09:08
csuka
:D


VaTa
2007. november 15. 21:14
VaTa
Tetszik hogy feltettétek az oldalra a MIT-kalauzt.:-)eXTReMe Tracker Valid HTML 4.01 Transitional